Biologisch Tuinbouwbedrijf

 De Hippolytushoeve

Noorderbuurt 17

Westerland

 

 


 

SKAL 6199

 

WEEKBERICHT
 
 - Weekbericht - Recepten  - Bestelling & bezorging  -  Bestelformulier  -  Waar kunt u ons vinden  -Contact- En verder -
 

Stuur een bericht / een mail

 
 

19 september 2017:

De herfst gaat beginnen, maar hopelijk valt er even niet zoveel regen. Van de lijst af zijn de Sperziebonen...en de Snijbiet.

 

11 september 2017

Hierbij het nieuwe WEEKBERICHT. Niet direkt leuke foto's maar hopelijk wel weer alle weken een kort overzicht van wat er wel en niet meer op de bestellijst staat.

Voorbij is het met de tomaat Kumato, de watermeloen, de eigen slasoort "Wonder der 4 jaargetijden". Uiteraard hopen we de laatste volgend jaar weer te zetten.

Aan de lijst is toegevoegd:

Uit eigen tuin de Snijbiet zolang de voorraad strekt. Maar naast de bloemkool en de broccoli nu ook weer de ROMANESCO. Gedroogde vijgen, maar ook verse. Naast de gewone kiwi is er nu ook de kiwi GOLD. Ook is nieuw de zogenoemde Quinoa Nugget. Een doos met 6 lekker gekruide Nuggets. Ik vind ze wel op bitterballen lijken, en zijn daar mogelijk een hele goede vervanging voor.En in plaats van de tomaat Kumato de zogeheten Tomaat Coeur de Boeuf. Beetje apart om te zien, maar wel erg lekker, zeker wanneer deze iets verwarmd is.

Verder valt er wel heel veel regen, maar hopen we gewoon door te kunnen oogsten met de aardappelen en de bieten en de wortelen. Verder kunt u ons ook volgen via Facebook - daar ziet u onder meer een foto van die nieuwe tomaat - gewoon onder de naam De Hippolytushoeve.